Nyhedsbrev 1 12/10-2019

Tilbage til nyhedsbrevsarkiv

Dette er det første nyhedsbrev nogensinde fra foreningen "Tanja Ravnholt Prisen". det betyder at formen måske bliver lidt skrabet. Det skal nok blive bedre. Der er en del nyheder at berette om så vi tager dem her fra en ende af.

Tanja Ravnholt som repræsentant ved Organdonationsdagen
I dag er det Organdonationsdag. I den forbindelse har foreningen: "Organdonation - Jatak" valgt at gøre Tanja til deres hovedhistorie. Du kan læse historien på linket herunder:
https://organdonation-ja-tak.dk/min-historie/til-minde-om-tanja-ravnholt/

"Tanja Ravnholt Prisen" - hvad nu?
Uddeling ved DAF AWARDs
Lørdag d. 2. november tager Jakob og Christina (hhv. formand og kasserer) til Nyborg for at deltage i DAF Awards, hvor Tanja Ravnholt Prisen uddeles for første gang. Prisen bliver på DKK 10.000 kr. Du kan læse mere om showet her:
https://www.tanjaravnholtprisen.dk/2019/10/arets-tanja-ravnholt-pris-uddeles-lrdag.html

Tanja Ravnholt Leadership Academy
Tanja var selv foregangskvinde i arbejdet på at opdyrke og fremavle unge ledere i atletikverdenen. På den baggrund samarbejder vi nu med DAF om udviklingen af Tanja Ravnholt Leadership Academy. Det er et meget spændende arbejde der stadig udvikles på. Blandt andet er man inde i overvejelserne om at brede tankerne ud på flere sportsgrene, hvor Tanja skal bruges som rollemodel. Der også en spændende dialog igang om at inddrage ledelsesudviklingskompetencer fra erhvervslivet som en del af talentudviklingsarbejdet.

På baggrund af dette vil bestyrelsen fremadrettet arbejde på at præsentere en række eksempler på Tanja som leder. Dette vil ske i form af vidnesbyrd fra de der har oplevet hende på nærmeste hold. Har du en anekdote eller en observation du kan berette om i den henseende, hører vi meget gerne fra dig.

Om at bevare fælleskabet omkring Tanja Ravnholt
Chokket over det der skete d. 12. april har endnu ikke lagt sig. Men der er gået seks måneder og verden går videre. For de nærmeste er dette en benhård erkendelse. Vi vil i foreningen gøre alt hvad vi kan for at støtte det fælleskab der var omkring Tanja. Om dette skal ske gennem foredragsarrangementer, middage, vandreture, eller pandekagebagning er for såvidt underordnet, men vi får brug for frivillige kræfter til at arrangere. Skriv til mig hvis du har et arrangement du gerne vil byde ind med.

Økonomi
Mobile Pay shop oprettet
Vi har været igennem en lang proces siden mindehøjtideligheden d. 26 maj. Her blev der indsamlet næsten 40.000,- kr. til en pris der skulle gives til unge ledere i atletikverdenen. Vi har nu en indsamlingstilladelse og muligheden for at indsamle direkte til prisen via mobile pay nummeret: 580045.

Vi arbejder på at få udarbejdet noget grafisk omkring ovennævnte, som man fx. kan indsætte i sin e-mail signatur, men indtil da er du velkommen til at "Freestyle" med brugen af MobilePay nummeret.

Medlemmer
Vi har netop nu 20 medlemmer. Jeg har tilladt mig at tilføje et par på medlemslisten, som endnu ikke har betalt for medlemskabet, fordi der er nogen som det forekommer mig åbenlyst, skal være medlem. Modtager du denne mail uden at have betalt kontingent endnu, kan du læse her hvordan du gør:
https://www.tanjaravnholtprisen.dk/p/stt.html

Medlemshvervning
Støder du på personer, som du ved kunne være oplagte at få som medlem også, skal du heller ikke tøve med at sende dem ovenstående link. 
På forhånd tak. :-)

Har du spørgsmål til foreningens arbejde, eller forslag eller idéer til noget vi kunne gøre, er du velkommen til at kontakte os via svar på denne mail.

Det var alt for nu.

Kærlig hilsen
Jakob Vibild
Tanja Ravnholt Prisen
Støt med mbpay på: 580045

Du modtager denne mail fordi du er eller har været medlem af foreningen: "Tanja Ravnholt Prisen". Ønsker du ikke at modtage disse nyhedsmails længere, skal du blot meddele dette ved at besvare mailen. Tak for din tid.

Tilbage til nyhedsbrevsarkiv

No comments:

Post a Comment

Tildeling af Tanja Ravnholt Prisen 2021

  Torsdag d. 29. april blev det afgjort at årets Tanja Ravnholt Pris skal gå til atlet- træner- og organisator Mikkel Hansen. Efter indstill...