Om Tanja Ravnholt Prisen


Tanja Ravnholt var en dygtig leder på sit felt - atletikkens verden - som desværre døde alt for tidligt i en alder af 31 år.

Inden hendes død, nåede hun imidlertid i kraft af sit enestående drive at iværksætte en lang række holdbare forandringsprocesser i Dansk Atletik Forbund, hvor hun havde siddet i bestyrelsen, og sidenhen var blevet ansat. Men også i klubben Hvidovre Atletik og Motion, hvor indsatsen bar frugt i form af vækst i antallet af aktive, fastholdelse af unge atleter samt en udvidelse af aktiviteter og muligheder for at engagere sig i sporten.

Dette arbejde har medført at Dansk Atletik Forbund har etableret en lederuddannelse i hendes billede "Tanja Ravnholt Leadership Academy" og prisen er således oprettet for at støtte dette initiativ, ved årligt at udlodde en portion penge til en eller flere unge i atletikverdenen der har udvist den rette ånd og ledelsestalent.

Bag prisen står desuden foreningen: "Tanja Ravnholt Prisen" som er åben for medlemmer der kan tilslutte sig de "Værdier" (se vedtægterne herunder), der kort fortalt sætter erkendelsen af at livet er dyrebart og skrøbeligt i højsædet. En sådan indstilling, mener vi, henviser i øvrigt også til "den rette ånd". 

Foreningen har Cvr nr.: 40552901

Bestyrelse (pr. 4/5-2021)

Lotte Worsøe Clausen (Næstformand), Alex Clausen og Jakob Vibild (Formand)
Referat Generalforsamling d. 4/5-2021
Regnskab 2020

Bestyrelse (pr. 30/3-2020)
Tom Jensen, Lotte Worsøe Clausen, Jakob Vibild
Suppleanter: Alex Clausen
Referat generalforsamking 30/3-2020
Regnskab 2019

Stiftende generalforsamling
Tanja Ravnholt Prisen blev formelt dannet ved stiftende generalforsamling lørdag d. 6. juli 2019.
Referat fra stiftende generalforsamling kan downloades her

No comments:

Post a Comment

Tildeling af Tanja Ravnholt Prisen 2021

  Torsdag d. 29. april blev det afgjort at årets Tanja Ravnholt Pris skal gå til atlet- træner- og organisator Mikkel Hansen. Efter indstill...