Om Tanja Ravnholt Prisen


Tanja Ravnholt var en dygtig leder på sit felt - atletikkens verden - som desværre døde alt for tidligt i en alder af 31 år.

Inden hendes død, nåede hun imidlertid i kraft af sit enestående drive at iværksætte en lang række holdbare forandringsprocesser i Dansk Atletik Forbund, hvor hun havde siddet i bestyrelsen, og sidenhen var blevet ansat. Men også i klubben Hvidovre Atletik og Motion, hvor indsatsen bar frugt i form af vækst i antallet af aktive, fastholdelse af unge atleter samt en udvidelse af aktiviteter og muligheder for at engagere sig i sporten.

Dette arbejde har medført at Dansk Atletik Forbund har etableret en lederuddannelse i hendes billede "Tanja Ravnholt Leadership Academy" og prisen er således oprettet for at støtte dette initiativ, ved årligt at udlodde en portion penge til en eller flere unge i atletikverdenen der har udvist den rette ånd og ledelsestalent.

Bag prisen står desuden foreningen: "Tanja Ravnholt Prisen" som er åben for medlemmer der kan tilslutte sig de "Værdier" (se vedtægterne herunder), der kort fortalt sætter erkendelsen af at livet er dyrebart og skrøbeligt i højsædet. En sådan indstilling, mener vi, henviser i øvrigt også til "den rette ånd". 

Foreningen har Cvr nr.: 40552901

Bestyrelse (pr. 4/5-2021)

Lotte Worsøe Clausen (Næstformand), Alex Clausen og Jakob Vibild (Formand)
Referat Generalforsamling d. 4/5-2021
Regnskab 2020

Bestyrelse (pr. 30/3-2020)
Tom Jensen, Lotte Worsøe Clausen, Jakob Vibild
Suppleanter: Alex Clausen
Referat generalforsamking 30/3-2020
Regnskab 2019

Stiftende generalforsamling
Tanja Ravnholt Prisen blev formelt dannet ved stiftende generalforsamling lørdag d. 6. juli 2019.
Referat fra stiftende generalforsamling kan downloades her

Tanja Ravnholt Prisen overgår til Atletikkens trænerforening

Abdi Hakin Ulad giver depechen videre ved trænerforeningens Coach Summit 2021 I forbindelse med den senest afholdte generalforsamling blev d...