Hvem står bag

Billede fra mindehøjtidelighed søndag d. 26. maj i Hvidovre. Foto: Ask Hybel

Prisen blev oprettet i forbindelse med afholdelse af en mindehøjtidelighed for Tanja Ravnholt søndag d. 26. maj og er som sådan skabt af de der kendte Tanja Ravholt.

Af formelle årsager er der sidenhen oprettet en forening, som nu står bag den videre udvikling af prisen.

Til foreningen er valgt en bestyrelse bestående af følgende personer:
Formand: Jakob Vibild
Næstformand: Caroline Schott Andersen
Kasserer: Christina Øyangen Ørntoft
Suppleanter: Pernille Folkmann Hansen og Vivian Højegaard

Foreningens formål er at fremme erkendelsen af at livet er dyrebart, skrøbeligt og kort og at vi bør gøre vores ypperste for at handle i overenstemmelse hermed. Det er ikke altid lige nemt og derfor har vi altså også oprettet en pris til unge ledere i atletikverdenen. Dels fordi at det var den verden som Tanja Ravnholt befandt sig i. Dels fordi at hun selv som person skabte forandring ud af tilsyneladende ingenting. Men mest af alt for at understøtte den form for uegennytte, som vi finder det bydende nødvendigt at sætte fokus på i tilværelsen.

Hvis du kan skrive under på ovenstående er du også velkommen som medlem i foreningen. Du kan læse dens vedtægter her (Link til vedtægter).

Samt hvordan du bliver medlem, eller i øvrigt støtter foreningens fortsatte arbejde her.

Samarbejder
Tanja Ravnholt Prisen arbejder sammen med Dansk Atletik (DAF) om uddelingen af den årlige Tanja Ravnholt Pris. Dette samarbejde er en naturlig forlængelse af DAF´s beslutning om at oprette et Tanja Ravnholt Leadership Academy. Læs mere om Dansk Atletik (DAF) og dens arbejde i øvrigt på linket her.Da Tanja Ravnholt døde ret pludseligt - i løbet af 12 timer pga. af en tumor i hjernen - betød det at hendes organer var i høj kurs. Tanja havde taget aktivt stilling til at hun ønskede at donere sine organer. En oplysning som vi (hendes nærmeste), var taknemmelige for. At stå som pårørende i en tilstand af chock og skulle tage sådanne beslutninger er ikke rart. Nu blev det at hun faktisk reddede 7 menneskers liv et lille lyspunkt i mørket. Da vi kom hjem besluttede vi derfor at lave en video der fortæller denne historie. Den video så de hos "Organdonation - ja tak!" og efter et par samtaler var vi overbevist om at dette var en forening der kæmpede for det rigtige med hjertet på rette sted. Hvis vi på nogen måder kan fremme at flere tager stilling i spørgsmålet om organdonation, vil vi gøre det. Læs mere på Organdonation - ja tak! 


For yderligere information
Kontakt: Jakob Vibild
mb: 26133876
mail: jvibild (a) gmail.com


No comments:

Post a Comment

Generalforsamling

Der er udsendt indkaldelser til generalforsamlingen. Datoen er mandag d. 30. marts kl. 19.30-21.00 (sæt X). I tilfælde af at coronabereds...