Nyhedsbrev 2, 13/1-2020

Tilbage til nyhedsbrevsarkiv

Tak for din deltagelse og velkommen til "Tanja Ravnholt Prisens" andet nyhedsbrev, der samtidig er en god lejlighed til at ønske jer alle et fantastisk godt nytår. Jeg brækkede armen i lørdags (cykeluheld), der godt kunne være endt værre, så derfor kom nyhedsbrevet ikke ud i går, som det ellers var planlagt til. Egentlig skal armen have 14 dages hvile, men det lader ikke til at genere at skrive på computer, så nu bliver forsinkelsen blot på en dag.

Årets Tanja Ravnholt pris uddelt til Jane Lindved
Lørdag d. 2. november modtog Jane Lindved årets "Tanja Ravnholt Pris" på 10.000kr. Prisen blev uddelt ved årets DAF Awards show. Her var den klart en af de mest eftertragtede priser og opnåede dermed god eksponering og stor opmærksomhed. Jane Lindved kommer fra Århus1900 og hun vandt aftenens afstemning over de to øvrige kandidater: Mikkel Hansen og Mikkel Roald-Arbøl.

MobilePay støttenr. kører nu
Samme aften fik vi lejlighed til at teste det nyopretttede MobilePay nr. til støtte for foreningen og det virkede glimrende. På aftenen indsamlede vi via denne løsning 1.550 kr. til prisen. Nummeret er: 580045 og beløb doneret hertil går ubeskåret til prisen.

NB: Forinden havde vi dog også fået testet nummeret i forbindelse med "Organdonationsdagen" d. 12/10, hvor der også blev indsamlet 370kr.

Vi har fået en søsterpris
Et par uger senere ved årsfesten i Tanjas klub Hvidovre Atletik og motion blev det desuden afsløret at vi har fået en søsterpris ved navn: "Tanja Prisen", som gives til et u23 medlem i klubben der udmærker sig med stor synlighed. Prisen blev givet til Misja Jepsen, som Tanja i øvrigt flere gange trænede sammen med.

På tegnebrættet
Vi har brug for strategiske kompetencer for at udvikle os. Med "Tanja Ravnholt Leadership Academy" et stort netværk og godt samarbejde med vores partnere er potentialet stort, men vi kunne godt bruge hjælp eller sparring til en retning. De fleste bestyrelseskræfter er i øjeblikket brugt på drift og vedligehold, samt sikring af foreningens økonomiske fundament. Skriv (som reply herpå) hvis du har noget du gerne vil byde ind med.

Generalforsamling
Der afholdes generalforsamling i foreningen i løbet af marts måned. Som medlem vil du modtage invitation hertil og vi vil gerne opfordre til at du deltager. Du er velkommen til at indsende forslag til behandling ved generalforsamlingen allerede nu. Forslag kan sendes ved at besvare denne mail.

Status - medlemmer
Vi har i øjeblikket 27 medlemmer. Det er lidt færre end vi havde håbet, men perioden har også været travl og indsatsen for at rekruttere har nok lidt under dette. Målsætningen er at nå over 100 medlemmer og herved sikre foreningens fremadrettede drift og prisuddeling, samt et frivillig grundlag til afholdelse af kommende aktiviteter. Jeg vil derfor gerne personligt komme med en bøn til at du tager fat i dit nærmeste netværk - blandt dem hvor det kan have relevans naturligvis - og her opfordrer til at man indmelder sig. Du kan læse om hvordan her, og blot videresende dette link til interesserede (https://www.tanjaravnholtprisen.dk/p/stt.html)

På forhånd tak. :-)

Har du spørgsmål til foreningens arbejde, eller forslag eller idéer til noget vi kunne gøre, er du velkommen til at kontakte os via svar på denne mail.

Det var alt for nu.

Kærlig hilsen

Jakob Vibild

Tanja Ravnholt Prisen

Støt med mbpay på: 580045

Du modtager denne mail fordi du er eller har været medlem af foreningen: "Tanja Ravnholt Prisen". Ønsker du ikke at modtage disse nyhedsmails længere, skal du blot meddele dette ved at besvare mailen. Tak for din tid.

Tilbage til nyhedsbrevsarkiv

No comments:

Post a Comment

Tildeling af Tanja Ravnholt Prisen 2021

  Torsdag d. 29. april blev det afgjort at årets Tanja Ravnholt Pris skal gå til atlet- træner- og organisator Mikkel Hansen. Efter indstill...