Nyhedsbrev 4, 16/7-2020

Kære medlem,

Tanja Ravnholt Prisens 4. nyhedsbrev er også en slags markering af at vi nu har eksisteret i et år. Mange af jer var med fra starten og det er der grund til at fejre, så tænk på det og vær lidt gode ved jer selv henover sommeren. :-)

Den nye bestyrelse har mødtes og det er en fornøjelse at kunne meddele at der er gode ting i vente. Formålet med at skifte bestyrelsen var - som tidligere meddelt - at skærpe forenigens profil over i retning af atletikken og i særdeleshed muliggøre en forlængelse af det arbejde Tanja påtog sig i DAF med at opdyrke dem der fik ting til at ske rundtom i klubberne.

Vi har i bestyrelsen drøftet nogle overordnede retningslinier og er nået frem til at at ville arbejde på en udbredelse af foreningen i klubberne. Dette skal bl.a. ske ved:

- At der etableres et netværk af ambassadører, som kan repræsentere foreningen.
- At der sættes fokus på arbejdet med Tanja Ravnholt Leadership Academy (dette arbejde er bremset i DAF i øjeblikket pga. corona krisen og dens uheldige følger i atletik- og løbeverdenen.
- At der gennemføres en vedtægtsændring til understøttelse af den skærpede profil.
- At der arbejdes med inddragelse af sponsorer
- Samt sidst, men ikke mindst, at der arrangeres en eller flere events for foreningens medlemmer.

Disse ting vil vi løbende holde jer opdaterede på. 

Status medlemmer
Vi er fortsat 29 medlemmer. Vi forventer at nogle af ovenstående initiativer vil øge medlemstallet.

Har du spørgsmål til foreningens arbejde, eller forslag eller idéer til noget vi kunne gøre, er du velkommen til at kontakte os via svar på denne mail.

Det var alt for nu.

Kærlig hilsen
Jakob Vibild
Tanja Ravnholt Prisen

Støt med mbpay på: 580045

Du modtager denne mail fordi du er eller har været medlem af foreningen: "Tanja Ravnholt Prisen". Ønsker du ikke at modtage disse nyhedsmails længere, skal du blot meddele dette ved at besvare mailen. Tak for din tid.

No comments:

Post a Comment

Tildeling af Tanja Ravnholt Prisen 2021

  Torsdag d. 29. april blev det afgjort at årets Tanja Ravnholt Pris skal gå til atlet- træner- og organisator Mikkel Hansen. Efter indstill...