Thursday, November 28, 2019

Comedy Show til fordel for Tanja Ravnholt Prisen på vej


I øjeblikket arbejdes der på at arrangere et comedy show eller lignende til fordel for Tanja Ravnholt Prisen. Intet er endnu givet, men en nærliggende dato for præmieren ville være d. 12. april.

Initiativtageren Jakob Vibild, har som et første skridt været på skolebænken og debutterede med en bid på 7 minutter på Comedy Zoo mandag d. 18. november. Resultatet af dette kan du se et videoklip af her.

Om sin indsats udtaler Jakob:

": Nu må vi se. Der sker meget i øjeblikket, men jeg skriver på et show med udgangspunkt i Tanjas død, som jeg håber både kan give indsigt og være sjovt - "på den gode måde".  Det er slet ikke givet at der KUN bliver tale om et comedy show. Formålet er jo at indsamle til Tanja Ravnholt Prisen, så måske skulle man arrangere salg af småkager og auktioner af dyre malerier - hvad ved jeg? Måske er der nogen der henvender sig med nogle gode idéer vi kan tage med..."

Det håber vi på og giver hered opfordringen videre. Har du en idé eller andet du gerne vil bidrage med til sådan et show, så skriv til Jakob på jvibild(a)gmail.com. 

No comments:

Post a Comment

Tildeling af Tanja Ravnholt Prisen 2021

  Torsdag d. 29. april blev det afgjort at årets Tanja Ravnholt Pris skal gå til atlet- træner- og organisator Mikkel Hansen. Efter indstill...