Friday, November 1, 2019

Kandidaterne til årets Tanja Ravnholt Pris er:

Foto: Jørgen Java
I morgen lørdag d. 2. november skal Tanja Ravnholt Prisen på DKK 10.000,- uddeles for første gang til en af de tre nedenstående indstillede kandidater. Du kan være med i afgørelsen, når der åbnes for stemmeurnerne online lørdag fra 19.30-20.30.

Stem og følg med via linket her

De nominerede til årets Tanja Ravnholt Pris er:

Jane Lindved (Aarhus 1900 A/M)
Trods sin unge alder har Jane Lindved i mange år været en markant leder i Aarhus 1900 og atletik i særligt Vestdanmark. Jane har et enormt hjerte for børne- og ungdomsatletikken og har været en uundværlig del af initiativer såsom regionsstævnerne, Aarhus 1900s sommertur og stævneplanlægningen i Vestdanmark. Derudover spiller Jane en helt central rolle i planlægningen af Skole-OL finalen og hun er en dedikeret ungdomskoordinator i Aarhus 1900. Jane kender de fleste atletikbørn og –unge og repræsenterer på fineste vis hvor værdifuldt det er at have unge mennesker, der har lyst til at engagere sig som leder i atletikken. Derfor mener vi Jane er en fuldt fortjent kandidat til Tanja Ravnholt Prisen.

Mikkel Roald-Arbøl
Mikkel Roald-Arbøl, der er træner i Sparta - var også med til universiaden som træner og leder og er et af de træner- og ledertalenter, som forhåbentlig er at finde i atletikmiljøet langt ud i fremtiden. Mikkel er netop kommet tilbage efter et udlandsophold og er startet som træner igen. Når Mikkel står for træningen, sker der noget. De unge er ganske enkelt super glade for ham. Han har blik for alle på holdet – og han formår at skabe det fællesskab, der gør, at de unge bliver ved med at komme. Mikkel har også startet en ungdomsbestyrelse i Sparta, hvor de unge prøver kræfter med det at være leder. Mikkel er kort sagt en fantastisk træner og leder, som med sin gejst, faglighed og iderigdom er lige præcis den type, som der er brug for i dansk atletik.

Mikkel HansenMikkel Hansen. Kun 26 år og må siges at være en af de få som arbejder fuldtid med det han elsker, nemlig atletik. Han er leder af aspirant-netværket, og nuværende ungdomsleder i Gentofte atletik hvor han de næste år skal løfte ungdomsatletikken i kommunen. Der findes ingen mere motiveret ungdomsleder end Mikkel, og han valgte tidligt at gå ledervejen. Og så er han det (suverænt!) yngste medlem af DAF’s Bestyrelse.

Tillykke med nomineringerne til dette stærke felt. Vi glæder os til at overrække prisen.

Tanja Ravnholt Prisen overgår til Atletikkens trænerforening

Abdi Hakin Ulad giver depechen videre ved trænerforeningens Coach Summit 2021 I forbindelse med den senest afholdte generalforsamling blev d...